NUJNO OBVESTILO

Spoštovane članice in člani!

Kot organizatorji skupinskega srečanja, Izredne skupščine Zbornice radioloških inženirjev Slovenije, ki bo v četrtek 01. oktobra 2020 s pričetkom ob 16. uri vprostorih Splošne bolnišnice Celje, smo dolžni po navodilih NIJZ in vodstva SB Celje predhodno zagotoviti število udeležencev in seznam tistih, ki so upravičeni do udeležbe na skupinskem srečanju, naključnim obiskovalcem udeležbe ni dovoljena.

Zato vam v priponki pošiljamo spletni obrazec prijave in vas vljudno prosimo in pozivamo,da svojo udeležbo pravočasno prijavite.

                                     Prijave se zbirajo do 29. septembra2020.

Vstop obiskovalcem v prostore SB Celje je dovoljen samo na označeni vstopni točki.

Obiskovalci morajo ob vstopu nositi pravilno nameščeno zaščitno obrazno masko, ki jo morajo nositi ves čas zadrževanja v prostorih bolnišnice.

Obiskovalci ob vstopu ne smejo imeti bolezenskih znakov ali imeti povišane telesne temperature.

Obiskovalci morajo upoštevati navodila osebja SB Celje na vstopni točki glede ravnanja in gibanja v prostorih bolnišnice.

Na vstopni točki je dovoljen vstop naročenim pacientom in obiskovalcem, katerim je bil vstop odobren s strani Službe SB Celje za obvladovanje bolnišničnih okužb.

Zaradi trenutne epidemiološke situacije v državi vodstvo SB Celje ne dovoli nobenih izjem. Prosimo vas, da to upoštevate.

Prijavite se lahko na: https://forms.gle/VDTgaA9AJ6acK5XQ7

                                                                                             Hvala in lep pozdrav

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja